Крагујевачко-плањански окршај за титулу!

четвртак 11. јануар 2018.

Вечерас ће бити стављена тачка на Новогодишњи турнир у малом фудбалу, који се по 20. пут одржава у великоплањанском спортском центру. Најпре ће се од 19 сати у борби за треће место састати Сокер кладионица и Фарма Николић, а непосредно након овог меча, за титулу ће снаге одмерити крагујевачки Корман пут и домаћи Хантер Хаус.

Полуфинални мечеви донели су доста узбуђења претходне вечери. Пласман у финале најпре је обезбедио Корман пут, победом против плањанског Сокера (5:1). Мрежу "кладионичара" начео је сјајним поготком Иван Петровић, а ефикаснију завршницу Крагујевчани су демонстрирали у још четири наврата.

Окршај локалних састава - Фарме Николић и Хантер Хауса у другом полуфиналу донео је тврду и знатно неизвеснију утакмицу. На обе стране пропуштено је по неколико изгледних прилика за гол, али је први и једини виђен на истеку 38. минута, када је Бојан Ђокић успео да матира одбрану "фармера" и затресе њихову мрежу. Овим поготком он се изједначио у коначном збиру са Танасковићем из Корман пута (10), гол више постигао је Нинослав Алексић, такође из крагујевачког састава, а пред вечерашње мечеве листу стрелаца предводи Игор Вићентијевић (Хантер Хаус) -12.