Од 1. априла почиње упис деце у вртић

четвртак 16. март 2017.

Предшколска установа "Дечје царство" расписала је конкурс  за упис нових полазника у вртић. Захтеви се могу подносити за пријем малишана у целодневни боравак, за формирање нових група за наредну радну годину, за децу рођену у периоду од 01. марта 2016. до 28.фебруара ове године.

Такође, примају се захтеви за упис деце у припремни предшколски програм, за формирање нових група за школску 2017/18. годину, за децу рођену у периоду од 01. марта 2011. до 28. фебруара 2012. године.

-  Пријем захтева за упис деце у целодневни и полудневни боравак за већ формиране групе врши се током целе године, а упис је могућ уколико постоје слободна места у групама. Документација потребна за пријаву детета је истакнута на огласној табли установе, а пријем захтева обављаће се током априла месеца. Након 30. априла упис ће бити  могућ само  уколико постоје слободна места у групама - каже директорка ПУ, Марија Старчевић.

Конкурсна комисија објавиће листе примљене деце на огласној табли установе и писмено обавестити родитеље о пријему малишана најкасније до 31.маја.