Обука за завариваче

среда 24. јануар 2018.

Немачка организација за међународну техничку сарадњу (ГИЗ) позива све заинтересоване младе без посла да се пријаве за похађање четврте по реду обуке за завариваче и заваривачице, која се организује у оквиру пројекта Подстицање запошљавања младих.

ОГЛЕДАЛО ДРУШТВА - БРИГА О СОЦИЈАЛНО ОСЕТЉИВОЈ КАТЕГОРИЈИ СТАНОВНИКА пројекат портала ПЛАНАМЕДИА подржан на Конкурсу Општинске управе општине Велика Плана за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса из области јавног информисања за 2017. годину.  Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не  изражавају ставове органа који је доделио средства

Кандидати и кандидаткиње из целе Србије, узраста од 18 до 35 година могу се пријавити на конкурс за похађање ове обуке најкасније до 08. фебруара 2018.

Почетак обуке је планиран за месец април и трајаће 88 дана (укључујући ту и суботе), а одржаваће се у “Институту Гоша” у Смедеревској Паланци. За све кандидате и кандидаткиње који живе ван места одржавања, током обуке ће бити обезбеђен бесплатан смештај и храна.

Све детаљне информације о овој обуци, као и формулар путем кога се врши пријављивање, могу се наћи на интернет страници: http://odskoledoposla.org/obuka-za-zavarivace/.